Målare Falkenberg

5,0 Måleri AB – målare Falkenberg

Gedigen hjälp med MÅLERI TAPETSERING SPACKLING

Söker du en målare i Falkenberg så har du kommit helt rätt! 5,0 Måleri AB är din pålitliga partner inom måleri och tapetsering. Med en bred expertis inom branschen erbjuder vi en omfattande uppsättning tjänster för att möta dina behov. Vår målsättning är att ge dig bästa möjliga hjälp utifrån dina önskemål och behov. Vi strävar alltid efter det högsta kvalitetsarbetet och är stolta över att erbjuda våra kunder det allra bästa inom måleriarbeten.

Välkommen att kontakta oss för din personliga hjälp!

Följ oss på instagram
Golvslipning av ekparkett 👌🏼😍 
Vi är inte bara målare, vi fixar det mesta inom hantverk. 
Det vi inte klarar av lämnar vi till eminenta kollegor!
Vad ni än har för projekt, tveka inte att höra av er så kan vi sy ihop hela hantverkskedjan åt er!😀
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

VILKA vi är

Vår grundare Mikael Andersson är en utbildad målarmästare. På gesällprovet fick han högsta betyg – 5,0, vilket är det bästa man kan ha på alla prövningar. Från det resultatet växte vårt företagsnamn, 5,0 Måleri AB, fram.

Målare Falkenberg

Vad vi gör

Tack vare bred kompetens och gedigen erfarenhet kan vi erbjuda hjälp med det mesta inom måleri, tapetsering och spackling. Ambitionen är att alltid uppnå kvalitativa resultat som lever upp till kundens förväntingar.

Målare Falkenberg

Våra tjänster

Våra tjänster inkluderar måleri, spackling och tapetsering. Vi strävar efter att göra våra kunder nöjda genom att leverera enastående resultat, oavsett vad de anlitar oss för. Givetvis ser vi till att anpassa arbetet efter eventuella önskemål och behov. Läs mer om oss här.

5,0 Måleri AB

VALLMOVÄGEN 63, 311 33 Falkenberg
0730-255810